Peminat K-POP Harus Baca Ini

Posted by Azman - -

K-Pop, sape tak penah dengar kan. Sebut saja Super Junior, 2P.M, SS501, dan pe kejadah lagi band-band jambu daripada Korea ni. Namun entri ini bukan untuk mengutuk sape-sape yang minat K-POP, tapi untuk menyeru kamu semua, sokonglah industri muzik tempatan. Kalau Korea ada K-POP, kenapa Malaysia tiada M-POP? Quite fishy right? Tak cukup hensem ke rakyat Malaysia? Tak cukup jambu ke rakyat Malaysia?

Namun, maruah Malaysia dapat diselamatkan dengan kehadiran band tempatan iaitu 24:7, fully empowered by anak watan yang hensem, tough, kiut serta jambu plus gothic yang macam haram. Seraya menjadi pelopor kepada genre muzik M-POP dalam Malaysia, aku yakin serta percaya mereka mampu menjadi idola dan pujaan rakyat Malaysia dan juga sekalian umat manusia.

Dengan ini aku mempersembahkan......











keh3,da macam black metal gua tengok





 err tak pengsan ke bau keti tu, kah3
Coooolelllll, pink siap tuh, dengan love lagi, kah3
Kah3, jadi nasihat aku kepada peminat K-POP, minat lah jugak M-POP ni. Please do support our local music. Dorang sudah berkerut dahi-dahi buat comel, buat love, pakai pink depan korang, agar korang menyokong industri tempatan, jadi mengapa masih menyokong K-POP, apa KURANGNYA mereka ini? haa ce jawab ce jawab, kah3

p/s: entri ini bersifat sarcasm, pujian dan galakan adalah palsu semata-mata, dan jangan anggap penulis gay sebab 'support' mereka ini, k babai.

*sumber gambar adalah daripada laman beautifulnara

13 Responses so far.

  1. Azman says:

    err walaupon blog gua kaler pink, tapi gua tak jambu,keh3

  2. Ini satu penghinaan kepada peminat kpop ok..siyes,aku geli-geliman aku tengok kot..

  3. hoho..kelakar!
    *gelak tergolek-golek.hahahahahha

  4. Azman says:

    keh3, comell kan dorang, hekhek

  5. comellah sgt,
    geli hati :P

  6. BAJET COMEL LAH???
    ptuih!
    jijik dowhhh
    buat malu je depa ni....

    =,=

  7. Azman says:

    hahaha,m2 a pasai dow, xle pikir aku

  8. Memang sarcasm habis. Ini percubaan yang kedua pernah saya lihat.

  9. Muhammad says:

    penghinaan nie , mpop konon ., pigi rah , pundek mpop . I Love K-pop !!!

USM Bloggerz