GAY?? What the fart!!

Posted by Azman - -

video
Gay, jelas sekali maksud gay di sini bukannya 'bergembira' namun ia bererti sesuatu yang songsang,kotor,jijik sebab bergomolan dengan shit! ptuii.

Baru-baru ini aku dikejutkan dengan berita bahawa salah seorang yang aku kenal adalah seorang GAY, yark. Terkujat juga bila tau macam tu, sungguh tak disangka bila memikirkan dia  berlatarbelakangkan sekolah agama, anak ustaz some more . Memang perwatakan dia lembut-lembut gitu, tapi bagi aku lembut tak semestinya gay, yang keras-keras pon belambak yang gay. Ish jijik i,auwww.

Aku juga insan biasa, tak terlepas dari golongan ini, mase kat matrik tu ade lah mamat ni,hensem lah,memang dak2 popuan cair habes, last-last tup tup rupanya gay. Yang tak leh blah penah satu ari die msg aku, aku xtaw sape ag mase tu, jadi balas2 gitu a, tapi bila dah taw, peh tak nak cuak lak aku, da lah dia duk atas aras aku. Tapi nasib baik la aku tak kena pelik2, sape tak cuak bai. Lagi satu pengalaman aku yang agak kelakar mase kat matrik, ade la minah ni mesej aku, aku pon balas2 gitu a jugak, last2 xlame pastu dia ckp dia laki sebenarnya, dan die gay. Peh, gugur jantung gua. Aku bagitau yang aku ni strett,strett forward okay. huh.

Kebanyakan gay yang aku jumpa ni hensem2, tapi aku tak paham kenapa dorang tak gunakan kehensemen tu untuk mengurat popuan, kenape??ape yang laki boleh bagi kat kaw??kasih sayang??Ape yang best sangat jadi gay tu hah, cube cerita skit kat gua.

Last sekali aku dedikasikan video di atas untuk gay-gay sekalian, moga anda bertaubat ok sebelum terlambat, ingatlah bahawa walaupun bontot anda sudah dibolosi, namun pintu keampunan masih terbuka. Jika tidak, sesungguhnya kamu memilih jalan yang jijik,ptuii.

p/s:jangan jadi seperti beruk di atas.

One Response so far.

USM Bloggerz