Seriously, girls?

Posted by Azman - -

Aku tahu fesyen sekarang pelik-pelik. Lagi-lagi perempuan. Laki steady je.

Dulu yuna lah, tajima lah. Ok ikutlah, aku tak kisah lagi, ni sampai pakai cekak rambut atas dahi ape cer?

Kalau korang dah cantik, tak perlu push beyond the limit sangat. Pakai simple, bedak sikit-sikit, then senyum semanis mungkin, mungkin akan nampak manis.

Tak perlu lah pakai cekak rambut bagai atas dahi.... =.=


Haha, okay, call me outdated, ada aku kisah?

p/s:  lagipun benda aksesori macam ni dah dikira tabarruj, mengikut UAI, kalau pakai tudung saja xpe, sebab nak tutup aurat. So kalau pakai tudung pastu cantik xpe, tu bukan tabarruj. Tapi bila lepas pakai tudung tambah plak benda2 yang tak perlu, untuk menarik perhatian orang, so it is tabarruj. Correct me if im wrong.

p/s 2: lagipun korang tak rasa sakit ke benda tu tercekik dekat dahi korang, lepas bukak tudung, mesti tinggal jalur merah atas dahi. Haha ish ish ish, punya la desperate nak cantik ye :P

4 Responses so far.

  1. pha is says:

    hahaha.. apesal aku update entry pasal perempuan, ko pulak update entry pasal "girls".. hahahah

  2. ... aku rasa tu bukan cekak. tapi macam headband juga laa.. cekak tu nak sebak rambut.. ahahaha

  3. Azman says:

    wakakakaka, aku rasa tu headband dia nak tiru orang greek, yang letak atas kepala tu kot, haha

USM Bloggerz