Facebook a.k.a Mukabuku versi Malaysia?

Posted by Azman - -

Aku tak tahu, aku yang outdated ataupon korang yang terlebih update. Percakapan skemanya aku baru sahaja tahu ada website ala-ala FB kat Msia, dipanggil Mukabuku. Aku tak tahu adakah sudah tiada idea selain mencetak idea orang lain ataupun website ini sebagai dummy sahaja, aku pun tak pasti. Korang nak tahu, kembaralah lah sendiri,atau yang sudah menggunakan,boleh la berkongsi pengalaman, sebab aku pon belum try lagi. Nak join klik SINI

One Response so far.

  1. pha is says:

    1 malaysia sosial network..?? damn..!!!

USM Bloggerz