Demotivated?

Posted by Azman - -

Salam, lama sudah tak update blog, malas ja, campur dengan buat-buat bizi. Simple je, aku hari ini telah discover kelemahan diri aku, yang mungkin aku anggap remeh tapi ia akan memberi impak kepada kehidupan aku selepas itu. Menyusahkan aku, dan juga orang lain. Mungkin betul, everybody has a gift, something they'regood at, and i just good at nothing. 


Mungkin bunyinya macam aku telah dimotivated, namun sebenarnya tidak, aku belum berputus asa, namun aku memerlukan masa untuk recover. Ibarat aku nak pergi KFC, mungkin mula-mula aku tak pandai stat kete, pastu tak pandai tengok peta, tapi last-last sampai. So, semua salah aku, tapi last-last aku sampai. So just think positively dan selamat maju jaya...


Hmmmm pelik je, aku depressed tapi aku yang pujuk aku sendiri, huh!

2 Responses so far.

  1. aNeEs says:

    meh nk tl0ng pujuk... chaiy0k2!!!

  2. pha is says:

    patutla bilik bau kfc... hehehe

USM Bloggerz